Ανοιχτοί χώροι σε BGC για όταν πρέπει πραγματικά να βγείτε

(SPOT.ph) Η έρευνα δείχνει ότι το COVID-19 μπορεί να παραμείνει σε κλειστούς χώρους, ειδικά σε καφέ, εστιατόρια και γραφεία με κλιματισμό. Ενώ η διαμονή στο σπίτι εξακολουθεί να είναι η ασφαλέστερη επιλογή για να αποφευχθεί η μόλυνση από το coronavirus, μένοντας σε ανοιχτούς χώρους όπου μπορείτε να πάρετε κάποιο φως του ήλιου και τεντώστε τα πόδια σας θα μπορούσε επίσης να είναι επωφελής για την ευημερία σας-φυσικά, διατηρώντας παράλληλα την απόστασή σας από τους ανθρώπους. Ακριβώς σιγουρευτείτε για να συμμορφωθείτε με τους κανόνες απαγόρευσης κυκλοφορίας, να φορέσετε τη μάσκα προσώπου σας (και ακόμη και μια ασπίδα προσώπου), και να φέρετε ένα μπουκάλι (ή περισσότερο) του οινοπνεύματος για τη γρήγορη απολύμανση εάν δεν μπορείτε να πλύνετε τα χέρια σας.

Επίσης διαβάστε:
Ανοιχτοί χώροι στο Makati για να επισκεφθείτε αν έχετε κλεισμένος για πάρα πολύ καιρό
10 εμπορικά κέντρα στο μετρό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε ανοιχτούς χώρους

Μπορείτε να πάτε σε αυτά τα πάρκα στο Bonifacio Global City για κάποιο γρήγορο περπάτημα ή μια γρήγορη, χωρίς εξοπλισμό προπόνηση:
Το μακρύτερο γραμμικό πάρκο στο μετρό μανίλα, BGC Greenway Πάρκο κατά μήκος McKinley Road εκτείνεται σε 1,5 χιλιόμετρα μονοπάτι πόδι πλαισιώνεται από γρασίδι και ενδημικά δέντρα. Μεταγλωττισμένο “το μακρύτερο αστικό πάρκο” στο Μετρό μανίλα, ξεκίνησε το 2017 και έκτοτε είναι ένα αγαπημένο σημείο μεταξύ των joggers. Είναι ανοιχτό καθημερινά για το κοινό από τις 06:00 έως τις 22:00.

Περιτριγυρισμένο από πολυσύχναστα εστιατόρια και πανύψηλα κτίρια, το Burgos Park είναι σχεδόν σαν μια όαση στο νησί ενός κυκλικού κόμβου κυκλοφορίας που ονομάζεται Burgos Circle. Έχει ένα δέντρο-όπως εγκατάσταση τέχνης στο κέντρο, εύστοχα ονομάζεται “Τα δέντρα “, που περιβάλλεται από, καλά, πραγματικά δέντρα. Το πάρκο είναι φιλικό προς τους σκύλους, ώστε να μπορείτε να θελήσετε να πάρετε furbabies σας εκεί έξω για μια πολύ αναγκαία βόλτα.

Το Terra 28th είναι το σημείο όπου θα βρείτε παιδική χαρά μαζί με έργα τοπικών καλλιτεχνών μέσα από έντονα χρωματιστά γλυπτά και δημόσιες εγκαταστάσεις τέχνης. Μην χάσετε το “Color Me Chameleon” του Rico Lascano,” ένα scultpture με ξύλινα μπλοκ στην επιφάνειά του, το οποίο μπορείτε να γυρίσετε για να αλλάξετε τα χρώματά του.

Track 30th έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια συνεδρία λειτουργίας: ένα 300-μετρητή πλακόστρωτο μονοπάτι, ένα γκαζόν άσκηση για την προθέρμανση και ψύξη κάτω, και έναν κήπο διαλογισμού. Είναι το σπίτι του Τηλέφωνο Πολωνοί, μια εγκατάσταση τέχνης από B + C Design με Baby Imperial και Coco Anne (2012), η οποία περιγράφεται στην ιστοσελίδα Της Τέχνης BGC ως ένα “μετεγκατασταθεί και ανακυκλωθεί αστικό στοιχείο [που] δημιουργεί ένα κύμα εναλλακτικών οπτικών και φυσικών σχέσεων.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *