Ανώτερες στιγμές: Μερικά διασκεδαστικά πράγματα που κάνουν με τους γονείς

(SPOT.ph) Σηκώστε το χέρι σας, αν οι γονείς σας είναι διαρκώς ψάχνει για μια δικαιολογία για να βγούμε έξω-ή δίνοντάς σας μίνι επιθέσεις άγχους κάθε φορά που περιστασιακά αναφέρω θέλουν να σας πληρώσει μια επίσκεψη. Είναι δύσκολο να κάνουμε τους ηλικιωμένους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να μείνουν σπίτι, ειδικά από τη στιγμή που όλοι έχουμε να το κάνουμε αυτό για πέντε μήνες τώρα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν ζείτε σε ένα ξεχωριστό νοικοκυριό και δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τι κάνουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αν σας τελειώνουν οι ιδέες για να περάσετε την ώρα σας, έχουμε συγκεντρώσει μια γρήγορη λίστα με τα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ελέγξτε έξω αυτές τις ιδέες για τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τους ηλικιωμένους σας, εάν ζείτε στο σπίτι ή όχι:
Οι γονείς αγαπούν μια καλή πρόκληση, και δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα κομμάτι του ανταγωνισμού για να πάρει την αδρεναλίνη πηγαίνει. Η Washington Post έχει ένα δωρεάν καθημερινό σταυρόλεξο που μπορείτε να εκτυπώσετε (αν οι γονείς σας είναι παλιάς σχολής), ή να παίξετε online αν θα παίζετε εξ αποστάσεως. Θα είναι διασκεδαστικό να το καταλάβουμε μαζί ή να συμπληρώσετε το σταυρόλεξο την ίδια στιγμή-πώς για ένα άτομο εργάζεται για το “κάτω” ενδείξεις, ενώ το άλλο εργάζεται για “σε όλη”; Μπορείτε να προσπαθήσετε να νικήσει το δικό σας χρόνο με κάθε σταυρόλεξο, πάρα πολύ.

Αν σας δώσει μια δύσπιστη ματιά που λέει “Είστε σοβαροί;” όταν προτείνετε γιόγκα, απλά αναφέρω τα οφέλη: περισσότερη ευελιξία, βελτίωση της ισορροπίας, καλύτερο ύπνο. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με απλές κινήσεις που δεν θα τους κάνει να αισθάνονται σαν ένα μπερδεμένο-up pretzel. Υπάρχουν πολλά κανάλια στο YouTube με 30 λεπτά ήπια συνεδρίες γιόγκα ειδικά για τους ηλικιωμένους, αλλά μας αρέσει Kassandra για χαλαρή, χωρίς πίεση στυλ της.
Επιλέξτε ένα βιβλίο κάθε εβδομάδα και να στείλετε τους ηλικιωμένους σας ένα αντίγραφο (ή να τους στείλετε ένα σύνδεσμο μέσω ενός από τα πολλά βιβλιοπωλεία σε απευθείας σύνδεση) και στη συνέχεια να δημιουργήσει μια κλήση βίντεο σε ένα Σαββατοκύριακο για να μιλήσουμε για το βιβλίο-σνακ προαιρετική, αλλά ενθαρρύνεται! Η κοινή χρήση των σκέψεών σας σχετικά με ανατροπές οικόπεδο ή χαρακτήρες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο με έναν τρόπο που μπορεί να μην έχουν δοκιμάσει πριν, και αν μη τι άλλο, σας δίνει κάτι άλλο για να μιλήσουμε κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας catch-ups σας. Δεν είστε σίγουροι με ποιον τίτλο θα ξεκινήσετε; Κανόνες για την επίσκεψη από την Jessica Francis Kane (P816 στο Fully Booked Online) είναι η ιστορία του Μαΐου Attaway, μια εσωστρεφής κηπουρός σε ένα πανεπιστήμιο που παίρνει ένα χρόνο μακριά και αποφασίζει να το δαπανήσει επανασύνδεση με τους φίλους. Περιγράφεται ως “διασκέδαση, ξεκαρδιστική, και εξαιρετικά συγκινητικό” από NPR, ήταν ένα καλύτερο βιβλίο του 2019 pick από Vulture.
Κανείς από εσάς δεν μπορεί να έχει γεννηθεί με το ταλέντο, αλλά αυτό είναι το πράγμα για τα χόμπι-αν είστε ακόμη και ένα μικρό κομμάτι ενδιαφέρονται, μπορείτε να δώσετε ένα δοκιμάσετε και απλά να διασκεδάσουν με αυτό. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε μόνο στο YouTube, αλλά το σχέδιο θα ήταν ίσως το πιο εύκολο να κάνει με έναν ανώτερο. Ποιος ξέρει, ίσως και οι δύο να πάρετε αρκετά καλό για να σκιαγραφήσει αυτοπροσωπογραφία του άλλου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *