Δεκάδες ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, σταμάτησαν

0 Comments

Συνολικά 23 εκσκαφείς τραβιούνται επειδή τα μέτωπα εργασίας δεν είναι διαθέσιμα. Οι πιο σοβαρές καταστάσεις είναι στην καριέρα των Jilt Sud, Rosia και Roșiţa. Σχεδόν και οι τρεις εργασίες εξόρυξης αποτελούν προβλήματα, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν απαλλοτριώσεις ή απομακρύνσεις γης από το δασικό πεδίο.

Έτσι, δεν θα μπορούσαν να κοπούν άλλα δάση και τα μέτωπα να οργανωθούν για περαιτέρω εργασίες στα λατομεία του ενεργειακού συγκροτήματος Oltenia. Και στα 11 λατομεία εξόρυξης υπάρχουν προβλήματα και εκσκαφείς σταμάτησε.

Πολλά από αυτά χρειάζονται ξεκινήματα και επανεκκινήσεις για να αποφευχθεί η θιγή. Απαιτούνται επίσης εργασίες αναθεώρησης και επισκευής για όσους εξακολουθούν να λειτουργούν.

Ο άνθρακας είναι απαραίτητος για τα χειμερινά αποθέματα
Η διοίκηση του Ενεργειακού Συγκροτήματος Oltenia ανέφερε ότι μια σειρά από εγκεκριμένες κυβερνητικές αποφάσεις για τα τρία προαναφερθέντα λατομεία θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα. Επιπλέον, η περιβαλλοντική συμφωνία είναι επίσης απαραίτητη στο λατομείο ορυχείων Rosia προκειμένου να επεκταθεί η μονάδα. Η συμφωνία αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο από ΜΙΑ ΜΚΟ και ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με τον Γκορ Ποπέσκου, μέλος της Διεύθυνσης Ενεργειακών Συγκροτημάτων Oltenia, τόσο η παραγωγή άνθρακα όσο και η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας θα επηρεαστούν αυτό το έτος, υπό την έννοια ότι δεν θα επιτευχθούν, σύμφωνα με τους δείκτες που περιλαμβάνονται στον Προϋπολογισμό Εσόδων και Δαπανών. Επιπλέον, τα λατομεία ορυχείων θα αρχίσουν, από τα τέλη Αυγούστου, να δημιουργήσουν υποχρεωτικά αποθέματα άνθρακα για τη χειμερινή περίοδο για την ασφάλεια του Εθνικού Ενεργειακού Συστήματος.

Η κυβέρνηση αναμένεται να καθορίσει το επίπεδο των υποχρεωτικών αποθεμάτων άνθρακα στο CEO για τον ερχόμενο χειμώνα. Πέρυσι τα αποθέματα ασφαλείας στο ενεργειακό συγκρότημα Oltenia ήταν σχεδόν 800.000 τόνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *