Εγκαταστάσεις επενδυτών στο North Park Logistic Κράιοβα

0 Comments

Άνοιξε τον Οκτώβριο του 2019, Το North Park Logistic είναι ένα από τα νεότερα έργα στην Κραϊόβα για τους επενδυτές στην περιοχή. Ο προγραμματιστής του συνεργάζεται ήδη με μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταχυμεταφορών, η οποία έχει επιλέξει να ανοίξει μια αποθήκη εδώ, και πιστεύει ότι η πόλη χρειάζεται τέτοια έργα, με στόχο την ενθάρρυνση των επενδυτών να επιλέξουν την Κραϊόβα για τις επιχειρήσεις τους.

Πλεονεκτική τοποθέτηση και ιδανικές ανέσεις
North Park Logistic έχει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις: τριφασικό ρεύμα, φυσικό αέριο, νερό, τουαλέτες, isu άδεια. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετική τοποθέτηση, που βρίσκεται στη Βόρεια Ζώνη της Κράιοβα, ακριβώς ανάμεσα στις δύο κύριες αρτηρίες πρόσβασης στο κέντρο της πόλης.

«Ο εξοπλισμός και η τοποθέτηση προσφέρουν τα ιδανικά πλεονεκτήματα για κάθε είδους δραστηριότητα παραγωγής ή αποθήκευσης», λέει ο κύριος του έργου. “Η πόλη χρειάζεται ανάπτυξη, επενδυτές, αλλά οι επενδύσεις συνδέονται επίσης άμεσα με την ύπαρξη των απαραίτητων υλικοτεχνικών χώρων για τη βέλτιστη ανάπτυξη

Δραστηριότητα. Το σχέδιό μας δεν είναι να σταματήσουμε σε ένα ενιαίο κτίριο, αλλά να αναπτύξουμε αυτό το βιομηχανικό πάρκο και να το επεκτείνουμε καθώς οι επενδυτές προσελκύονται εδώ”, προσθέτουν οι εκπρόσωποι της North Park Logistic.

Η συνολική επένδυση σε αυτό το έργο θα μπορούσε να ανέλθει σε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Επί του παρόντος, το North Park Logistic διαθέτει χώρο ενοικίασης γραφείων 120 τμ, αίθουσα 1000 τμ (το ήμισυ του χτισμένου κτιρίου) και 1500 τ.μ. χώρου στάθμευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *