Ειδοποίησε τον Cummins! Ένας υπάλληλος εντοπίστηκε με covid-19. Τι κάνει το DSP Dolj;

0 Comments

Ο άνδρας έχει ήδη εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων “Victor Babes”, και dsp Dolj θα πρέπει να διεξάγει επιδημιολογική έρευνα για τη δημιουργία επαφών στην εργασία και στην οικογένεια. Η διεύθυνση το επιβεβαίωσε.

“Ναι, είναι αλήθεια. Έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονιού από υπάλληλο της Cummins. Θα διεξαχθεί έρευνα για να καθοριστούν οι επαφές του προσώπου που εντοπίστηκε με το COVID-19. Θα γίνει απολύμανση στο σταθμό. Οι επαφές θα πρέπει να απομονωθούν, διαφορετικά θα τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες, σύμφωνα με το νέο νόμο”, δήλωσε ο Στέφαν Ποπέσκου, εκπρόσωπος Τύπου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Ντολί, στο GdS. Κατέστησε επίσης σαφές ότι τα μέτρα αυτά θα ληφθούν αργότερα σήμερα.

Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, πηγές gdS λένε ότι ο άνθρωπος έχει νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες. Αυτό είναι ενώ DSP Dolj είναι μόλις τώρα να αναλάβει την έρευνα, για να αποδείξει τις απόδριξις!

Ειδοποίησε τον Cummins. Κατάσταση στο Dolj
Στην κομητεία Dolj, έχουν ήδη εμφανιστεί 13 νέα κρούσματα coronavirus, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρασχέθηκαν πριν από λίγο καιρό από το νομό Dolj:

“Σήμερα, στις 9.00 π.μ., η επιδημιολογική κατάσταση στην κομητεία Dolj όσον αφορά τα κρούσματα COVID-19 παρουσιάζεται ως εξής:

Συνολικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν – 22.263
Δείγματα που συλλέχθηκαν από τις 22 Ιουλίου έως τις 453
Θετικές δοκιμές από 22 Ιουλίου – 13
Άτομα που εισήχθησαν στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων – 95
Ασθενείς που εισήχθησαν στο τμήμα SJU Craiova – ATI: 5 (δύο περιπτώσεις στο Dolj, μία περίπτωση στο Olt, δύο περιπτώσεις στο Teleorman), συν μία περίπτωση στο τμήμα Ορθοπεδικής
Σύνολο επιβεβαιωμένων περιπτώσεων – 498
Σύνολο θεραπευμένοι άνθρωποι – 374”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *