Παραγωγή άνθρακα από διευθύνων σύμβουλος σε κίνδυνο

0 Comments

Είναι η ποσότητα άνθρακα από τις αποθήκες των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και από τα κοιτάσματα των λατομείων ορυχείων. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό εσόδων και δαπανών, οι προβλέψεις για την παραγωγή άνθρακα για το 2020 ανέρχονται σε 18,4 εκατομμύρια τόνους. Λόγω της έλλειψης προγραμμάτων απαλλοτρίωσης και της αδυναμίας επέκτασης των μετώπων εργασίας, η παραγωγή θα είναι μόνο 14 εκατομμύρια τόνοι, σύμφωνα με τον Γκορ Ποπέσκου, διευθυντή του Ενεργειακού Συγκροτήματος Oltenia.

Επίσης, η επέκταση των μεγαλύτερων λατομείων ορυχείων στον CEO έχει μπλοκαριστεί για σχεδόν ένα χρόνο. Σε παρόμοιες καταστάσεις είναι τα Κόκκινα Σπίτια στο Motru και Jiltsud Sud, όπου ήταν μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις εγκρίθηκαν για την απομάκρυνση του δάσους από το δάσος και να ανοίξει νέα μέτωπα εργασίας.

Και η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας επηρεάζεται. Έτσι, από 12 TW μια παραγωγή 9,5 TW θα επιτευχθεί στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη 7 TW.

Το θέμα της Τρίτης, διότι η κατάσταση της προσθήκης στο CEO δεν έχει διευκρινιστεί
Τα συνδικάτα και η διοίκηση του Ενεργειακού Συγκροτήματος Oltenia έχουν προγραμματίσει νέες συνομιλίες. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων στο Ενεργειακό Συγκρότημα Oltenia θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Θα φιλοξενηθεί από τον Ηλεκτροκεντρικό Κλάδο Του Ροβινάρη, όπου υπάρχει επαρκής χώρος για συναντήσεις με αρκετούς συμμετέχοντες.

Οι ηγέτες των συνδικάτων ζήτησαν από τη διοίκηση να παρουσιάσει μια κατάσταση σχετικά με τις προσλήψεις και την έξοδο από το σύστημα, τον μέσο ακαθάριστο μισθό ανά υπομονάδα πέρυσι και τους εργαζόμενους που δεν έχουν την ενίσχυση της σταδιοδρομίας. Η προσθήκη 70 λέιας μεικτά δεν έχει ακόμη διατεθεί. Οι ηγέτες της Ένωσης ζήτησαν από τη διοίκηση του ενεργειακού συγκροτήματος Oltenia να επιταχύνει την παρουσίαση των ζητούμενων καταστάσεων, δεδομένου του πολλαπλασιασμού των περιπτώσεων κορονιού και της δυνατότητας να μην πραγματοποιηθούν περαιτέρω τέτοιες συναντήσεις κατά την προσεχή περίοδο.

Ως εκ τούτου, τουλάχιστον ο πρόσθετος νόμος της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, σχετικά με τη χορήγηση προσθήκης 70 ακαθάριστων λέι στο μισθό, πρέπει να υπογραφεί αυτό το μήνα.

Σχέδιο αναδιάρθρωσης ceo να είναι έτοιμο στις αρχές Αυγούστου
Το σχέδιο αναδιάρθρωσης και απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο θα είναι έτοιμο στις αρχές του επόμενου μήνα. Είναι η ανακοίνωση που έκανε η ηγεσία του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το σχέδιο περιλαμβάνει σύνολο επενδύσεων για τα επόμενα πέντε έτη. Οι σημαντικότερες ανησυχίες αφορούν την κατασκευή φυσικών ομίλων για το φυσικό αέριο. Η εγκατεστημένη ισχύς των ομίλων φυσικού αερίου θα είναι 1.200 MW.

Φωτοβολταϊκά πάρκα θα κατασκευαστούν επίσης στις κομητείες Gorj και Dolj. Πέντε ενεργειακά τεμάχια με βάση τον λιγνίτη θα παραμείνουν μέχρι το 2025. Είναι τρεις στο Ροβινάρι και δύο στο Τουρτσένι. Πέντε λατομεία ορυχείων θα κλείσουν επίσης τα επόμενα έξι με επτά χρόνια.

Το προσωπικό που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για συνταξιοδότηση θα ανακατανεμηθεί στις άλλες υπομονάδες εξόρυξης στην κομητεία Gorj. Η εξόρυξη στο Μεχεντίντι θα κλείσει. Στο Dolj δεν θα υπάρχουν πλέον σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα, μόνο για το φυσικό αέριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *