Φιλιά, Pokémon + Nadine Lustre: Πώς ο Πρόεδρος έπεσε για αυτή την παιδική ηλικία “Απάτη”

Σήμερα στο “Stars, είναι ακριβώς όπως μας!” ειδήσεις: Βγάζει Nadine Lustre, ο ανεπίσημος πρόεδρος των Φιλιππίνων, επίσης έπεσε για τα καταριέται Φιλιά κάθε pinoy παιδί πιστεύεται ότι θα πολλαπλασιαστεί μαγικά. Lustre έπεσε κάποια καλή vibes μέσω IG ιστορίες της σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, όταν έφερε επάνω ένα νήμα Πειραχτήρι κάποιου που φαίνεται να είναι ένα στοιχειώδες συμμαθητή-ότι προφανώς πωλούνται Φιλιά για την προσποίηση ότι θα μετατραπεί σε πραγματική, legit Pokémon.

“Ναντίν! Αυτά τα φιλιά ποτέ δεν στράφηκαν σε Blastoise!” tweeted @Paolothehuman. Και φαίνεται ότι ποτέ δεν πήρε να πει Lustre ακριβώς αυτό.”Θα ήθελα πολύ να την δω στο πρόσωπο μετά από τόσα χρόνια pero αίσθημα ko malabo na [‘yon],” έγραψαν, λέγοντας ότι οι δύο έχασαν τελικά την επαφή. “Στο malabo ko na [siya] masingil [doon] sa φιλιά,” πρόσθεσε αναιδής.

Με κάποιο τρόπο, Lustre αλιεύονται άνεμος της ιστορίας-οδηγώντας μας να ελπίζουμε ότι έχει ένα μυστικό λογαριασμό Twitter, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία-και εξήγησε τον εαυτό της για IG. Και φαίνεται ότι και οι δύο εξαπατήθηκαν από τις παράξενες χάντρες! “Στην υπεράσπισή μου …” αυτή δημοσιεύτηκε, προσθέτοντας όλους τους τρελούς τρόπους αυτά τα φιλιά έπρεπε να πολλαπλασιαστούν-από το περιτύλιγμα των σφαιριδίων σε βαμβάκι, προσθέτοντας σκόνη μωρό και μούσκεμα τους σε αλκοόλ, να τους κρατήσει σε ένα σκοτεινό σημείο. “Τα ates στη Divisoria που το πούλησαν μου είπαν ότι ήταν Pokémon,” είπε. “Ανακάλυψε στο Βαθμό 6 ότι ήταν mf κερί κερί.” (Λογοκρισία της κακής λέξης για τους νέους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά πάσα πιθανότητα).

Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις εικόνες ενός wide-eyed και των νέων Lustre εντελώς πτώση για το τέχνασμα μάρκετινγκ του φημισμένου “Ates στη Divisoria.” Plus, είναι ευτυχής για ένα άλλο πράγμα, πάρα πολύ. “Καλό να ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που ήταν scammed από αυτό,” πρόσθεσε, ακολουθούμενη από ένα πρόσωπο-με-δάκρυα-της-χαρά emoji.

Λοιπόν, ποια ήταν αυτά τα φιλιά που είχαν όλοι εξοικονόμηση μέχρι baon τους; Αποδεικνύεται ότι ήταν “χάντρες άρωμα “. Οι μικρές χάντρες χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για διακοσμητικούς σκοπούς και για να φρεσκάρουν το χώρο με το άρωμά του. Ενώ έχουν τη δική τους ωραία μυρωδιά, είστε γραφτό να τους βάλει σε αρωματικό λάδι για να τους επιτρέψει να το απολαύσετε-και να μεγαλώσουν, δεν πολλαπλασιάζονται!-τότε αφήστε τη ωραία μυρωδιά εξατμιστεί στον αέρα.

Εν τω μεταξύ, twitter δεν μπορεί να πάρει πάνω από το χαριτωμένο μικρή ιστορία. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Πρόεδρος ήταν ένας καλός επιχειρηματίας τόσο νωρίς;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *