10 είδη αποφάγια κουζινών μπορείτε να αυξηθείτε ως εγκαταστάσεις

(SPOT.ph) οι εξαρτήσεις εγκαταστάσεων DIY είναι ο ευκολότερος τρόπος να πάρει αρχισμένος στην κηπουρική, την οποία οι περισσότεροι από μας έχουν πάρει πιθανώς τώρα που είμαστε όλοι κολλημένοι στο σπίτι. Αλλά ακριβώς σε περίπτωση που έχετε ένα μικρό μπάλωμα της γης στο κατώφλι σας (ή ακόμα και τα παλαιά εμπορευματοκιβώτια γαλόνι του παγωτού θα μπορούσατε να μετατρέψετε στα δοχεία), η κουζίνα σας έχει όλα που χρειάζεστε για τον πολύ φυτικό κήπο σας-από εκείνο το μισό κρεμμύδι σε ένα ξηρό-επάνω κομμάτι του κόκκινου τσίλι στο ψυγείο σας.

Επίσης διαβάστε:
10 κανάλια YouTube για να ακολουθήσει εάν παίρνετε στην κηπουρική
10 σε απευθείας σύνδεση καταστήματα για να σας πάρει αρχισμένος στην κηπουρική χορταριών
10 καταστήματα εγκαταστάσεων κάθε plantita πρέπει να ελέγξει έξω
10 εγκαταστάσεις χαμηλής συντήρησης για τον ιδιοκτήτη εγκαταστάσεων Newbie

Ελέγξτε έξω αυτά τα αποκόμματα πίνακα μπορείτε να αναγεννηθούν αντί να τα πετάξετε:
Αν έχετε τζίντζερ που είναι ακριβώς για να αρχίσει να στεγνώσει στο ντουλάπι σας, τότε μπορεί να δείτε μπουμπούκια αυξάνεται έξω από αυτό. Μπορείτε είτε να το καρφώσετε σε ένα κύπελλο του νερού είτε να το τυλίξετε σε ένα υγρό ύφασμα ή μια πετσέτα εγγράφου έως ότου βλέπετε τους βλαστούς και τις ρίζες από τους μικρούς οφθαλμούς. Όταν το μεγαλύτερο βλαστός είναι περίπου δύο ίντσες μακρύ, μπορείτε να φυτεψετε τη φύτρωση ρίζα τζίντζερ σε ένα potting μίγμα.

Διαχωρίστε τις ημέρες σας-παλιό σκόρδο σε σκελίδες και dunk τους-ρίζες κάτω-σε ένα φλιτζάνι νερό. Μια εβδομάδα αργότερα, πράσινο μίσχους θα πρέπει να βλαστήσουν από κάθε γαρίφαλο? στη συνέχεια, μόλις φυτέψει τα γαρίφαλα στο έδαφος.

Αντί να πετάτε το αχρησιμοποίητο μέρος ρίζας του πράσινου κρεμμυδιού σας, αφήστε το μίσχο σε ένα ποτήρι νερό και περιμένετε για να ξαναμεγαλώσει. Κόψτε το ως γαρνιτούρα για το φαγητό σας.

Μπορείτε επίσης να αναγεννηθείτε ένα ολόκληρο κρεμμύδι από έναν βολβό κρεμμυδιών που ειδάλλως θα απορρίπτονταν. Απλά βάλτε το κάτω μέρος σε ένα μπολ με νερό για τρεις ημέρες, το οποίο είναι αρκετός χρόνος για τις μικρές ρίζες να κολλήσει έξω. Φυτεψτε αυτό με τις ρίζες κάτω σε ένα δοχείο του χώματος.

Αντί της διάθεσης το πάνω μέρος του καρότου σας μετά το μαγείρεμα, το βάζουμε σε ένα μπολ με νερό για να αναγεννηθούν χόρτα καρότο. Μπορείτε να τους μεταμοσχεύσετε στο χώμα για να έχετε τους πιό μακροχρόνιους μίσχους, αλλά το νερό είναι ακριβώς λεπτό, επίσης. Χρησιμοποιήστε τα πράσινα καρότων σας για να κάνετε το πέστο, chimichurri, ή το φυτικό ζωμό.

Αφήστε μια επιπλέον ολόκληρη πατάτα μόνη της για τέσσερις εβδομάδες, γεγονός που της δίνει αρκετό χρόνο για να βλαστήσει (γνωστός και ως η διαδικασία chitting). Κόψτε την πατάτα σε τμήματα με ένα βλαστάρι σε κάθε μέρος, στη συνέχεια, φυτεύστε το βαθιά σε ένα δοχείο του εδάφους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *