12 τοποθεσίες στο Arres παρακολουθούνται για καραντίνα

0 Comments

Σε 12 περιοχές στην κομητεία Arles, η αξιολόγηση για την τοπική καραντίνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων COVID-19, με την Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης της κομητείας να διατάσσει την Τετάρτη την εφαρμογή πρόσθετων προληπτικών μέτρων.

“Η Νομαρχιακή Επιτροπή Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης Arges, συνεδρίαση σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη, αποφάσισε να εφαρμόσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα, με άμεση εφαρμογή, εν μέσω αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων λοιμώξεων με το νέο coronavirus. Παρακολουθούνται στενά 12 περιοχές στις Άργος, ανάλογα με την εξέλιξη του αριθμού των κρουσμάτων ασθενειών που θα αποφασιστούν τη Δευτέρα 27.07.2020, πιθανά μέτρα ζωνικής καραντίνας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Φορέα του Νομάρχη.

Πρόκειται για τους Piteşti, Mioveni, Ştefănești, Costești, Bălilești, Bascov, Brădățle, Buzoești, Davidești, Micești, Stâlpeni και Vulturești.

«Η διοίκηση του CJSU Arges καλεί τις Τοπικές Επιτροπές Έκτακτης Ανάγκης για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται από το νόμο» και «καλεί τους Αργκεστόους να συμμορφωθούν με προληπτικά μέτρα (φορώντας τη μάσκα σε κλειστούς χώρους, υγιεινή των χεριών, διατήρηση φυσικής απόστασης) για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και την αποφυγή της ζωνικής καραντίνας», σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Το CJSU Arres ανακοίνωσε επίσης περαιτέρω μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης της επιδημίας.

Έτσι, οι διαχειριστές της αγοράς και των καταστημάτων θα παρακολουθούν συνεχώς εάν διατηρείται η απόσταση, εάν οι πωλητές και οι πελάτες φορούν μάσκες και, στην περίπτωση του προσωπικού, γάντια.

Όλες οι εκθέσεις, οι εκθέσεις και οι δημόσιες εκδηλώσεις, καθώς και οι δραστηριότητες αναψυχής στις πισίνες, έχουν ανασταλεί μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Οι βεράντες θα κλείσουν στις 22.00 τις καθημερινές και στις 23.00 τα Σαββατοκύριακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *