τρώει-και-ποτά

Η ΤΈΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΉ CHEWY SNICKERDOODLE!

Αυτή είναι η καλύτερη, λαστιχωτό snickerdoodle συνταγή! Κάνει το τέλειο μπισκότο snickerdoodle με όλα τα κλασικά συστατικά. Εύκολο να κάνει και γεμάτο κανέλα και γεύση ζάχαρης!

Ανάμεσα στις πιο αγαπημένες συνταγές μπισκότων, υπάρχει το snickerdoodle. Απλό, γλυκό και νόστιμο, πραγματικά δεν μπορούμε να πάμε στραβά όταν κάνουμε snickerdoodles. Επίσης, δεν περιέχουν βούτυρο, ακριβώς όπως μας πολύ δημοφιλή butterless μπισκότα τσιπ σοκολάτας.

Αυτό το λαστιχωτό μπισκότο snickerdoodle για να βυθίσει τα δόντια σας και θα ερωτευτείτε αμέσως με αυτήν την συνταγή. Συνδυάστε το με τον καφέ snickerdoodle μας για το καλύτερο επιδόρπιο, combo καφέ ποτέ!

Συστατικά
Μια λίστα με τα συστατικά που θα χρειαστείτε για να κάνετε αυτά τα μπισκότα snickerdoodle. Η πλήρης συνταγή και οι μετρήσεις είναι στο κάτω μέρος.

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ζάχαρη
Αυγά
Σύντμηση λαχανικών (Crisco)
Αλάτι
Κρέμα Ταρτάρ
Μαγειρική Σόδα
Cornstarch
Κανέλα
Προσθέτουμε cornstarch σε αυτή τη συνταγή, επειδή μαλακώνει το πυκνώνει το μπισκότο, δίνοντάς του μια λαστιχωτή συνοχή πάρα πολύ.

Οδηγίες
Μετρήστε πρώτα όλα τα υλικά και τοποθετήστε τα σε μικρά μπολ πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ψησίματος. Το κάνει πολύ πιο εύκολο!

Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και τα λαχανικά συντομευμένη σε ένα μίξερ σε υψηλή μέχρι το φως και αφράτο.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι, την κρέμα τάρτας και…. συνεχίστε να χτυπάτε σε μέτρια μέχρι να αναμειχθούν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *