τρώει-και-ποτά

Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΣΠΙΤΙΚΉ ΣΥΝΤΑΓΉ CUPCAKE ΣΟΚΟΛΆΤΑς

Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε την αναζήτηση για την καλύτερη σπιτική συνταγή cupcake σοκολάτα! Αυτά είναι τα χέρια κάτω από το yummiest, σπιτικά cupcakes σοκολάτας που συμπληρώνονται με το κρεμώδες πάγωμα buttercream σοκολάτας.

Δείχνουμε οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να κάνει αυτά τα cupcakes σοκολάτα!

Ο καθένας χρειάζεται μια βασική σοκολάτα και βανίλια cupcake συνταγή. Αυτές είναι οι συνταγές που μπορείτε να αλλάξετε, προσθέστε μια πλήρωση στη μέση, κορυφή με διαφορετικά frostings, προσθέστε ψεκάζει ή ακόμα και βρώσιμα λουλούδια!

Αυτή η συνταγή είναι το αγαπημένο μας, επειδή είναι απίστευτα υγρό και chocolaty! Ακριβώς αυτό που θέλεις όταν φτιάχνεις ένα κεκάκι.

Πάντα κρατήστε τα περιτυλίγματα cupcake και ψεκάζει στο χέρι για να κάνει cupcakes οποτεδήποτε! Χρησιμοποιήσαμε αυτά τα περιτυλίγματα cupcake τουλίπας και Fancy Sprinkles.

ΠΏς ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΨΉΣΩ ΤΟ ΤΈΛΕΙΟ ΚΈΙΚ ΣΟΚΟΛΆΤΑς;
Αυτά είναι τα καλύτερα σοκολατένια κεκάκια. Είναι ιδιαίτερα καλό συμπληρώνεται με σοκολάτα buttercream πάγωμα μας! Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε!

Δείτε την πλήρη συνταγή παρακάτω.

Βράζουμε το νερό σε ένα τηγάνι με σάλτσα. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κακάο σε σκόνη ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός συνεχώς μέχρι να λιώσει το κακάο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *