τρώει-και-ποτά

ΚΈΙΚ ΖΕΣΤΉς ΣΟΚΟΛΆΤΑς!

Τα κεκάκια ζεστής σοκολάτας γίνονται χρησιμοποιώντας πραγματική ζεστή σοκολάτα, γεμάτη με σπιτικά χνούδι marshmallow, και παγωμένο με το μεταξωτό, βουτυρόκρεμα σοκολάτας. Τα cupcakes συμπληρώνονται με ένα marshmallow και ξεσκονίζονται με ζεστή σοκολάτα.

Όλοι αγαπάμε ένα ζεστό, πλούσιο φλιτζάνι ζεστό κακάο. Είναι καλύτερα να πιεστάσουμε σε μια γιγαντιαία κούπα με λιωμένα marshmallows. Κάθε γουλιά ζεσταίνει την ψυχή και δημιουργεί τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν πάντα ένα αγαπημένο παιδική ηλικία και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι! Έτσι δώσαμε το κλασικό ποτό ένα διασκεδαστικό makeover και τους μετέτρεψε σε cupcakes!

Το καλύτερο μέρος για αυτά τα cupcakes είναι ότι γίνονται με ένα πραγματικό πακέτο ζεστής σοκολάτας, καθώς και σκόνη κακάο. Είναι επίσης ξεσκονίζονται με ζεστή σοκολάτα και γεμίζουν με το καλύτερο χνούδι marshmallow. Δεν κράτησαν πολύ στο σπίτι μας και όλοι τους αγαπούσαν! !

Αυτά τα cupcakes είναι τέλεια για το καλοκαίρι campout, τη συγκέντρωση πτώσης ή το χειμώνα. Είναι μεγάλη για τα γενέθλια ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ψησίματος την Κυριακή το απόγευμα.

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΖΕΣΤΌ CUPCAKES ΣΟΚΟΛΆΤΑ
Ακολουθήστε τη συνταγή μας παρακάτω για να φτιάξετε τα cupcakes σοκολάτας. Αυτό που κάνει αυτή τη συνταγή διαφορετική είναι η προσθήκη ενός πακέτου ζεστής σοκολάτας και του μηweetened κακάο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να τα γεμίσετε είναι να προσθέσετε το χνούδι marshmallow σε μια τσάντα σωληνώσεων και στη συνέχεια σωλήνα στο cupcake.

Μετά, αφού γεμίσουν, είσαι έτοιμος να παγώσουν! Έχουμε την ευκολότερη μέθοδο για το πάγωμα αυτών των cupcakes!

Χρησιμοποιώντας ένα scooper μπισκότων, με σέσουλα μια μπάλα από σπιτικό γλάσο σοκολάτας πάνω από το cupcake. Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο; Προσθέστε ένα μεγάλο marshmallow στην κορυφή και τη σκόνη τα cupcakes με ένα πακέτο ζεστή σοκολάτα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *