τρώει-και-ποτά

Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΛΒΕΤΙΚΉ ΣΥΝΤΑΓΉ ΚΡΈΜΑς ΒΟΥΤΎΡΟΥ ΜΑΡΈΓΚΑ!

Αυτό το ελβετικό πάγωμα buttercream μαρέγκα είναι απολύτως νόστιμο και έχει μια ελαφριά και ευάερη υφή. Είναι μεταξένια λεία και όχι τόσο γλυκιά όσο η παραδοσιακή βουτυρόκρεμα. Μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες και μοιραζόμαστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το κάνετε!

Γνωρίζατε ότι το κέικ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επιδόρπια στις ΗΠΑ; Λοιπόν, είναι αλήθεια! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει, συμπεριλαμβανομένης της νόστιμης γεύσης, ποικιλία και πώς symoblizes γιορτή.

Φυσικά, για να ψήσετε ένα τέλειο κέικ, θα πρέπει να έχετε ένα τέλειο σπιτικό πάγωμα! Έχουμε μερικές συνταγές πάγωμα για τη ζάχαρη και τη γοητεία, αλλά αυτό είναι μακράν ένα από τα αγαπημένα. Αν ψάχνεις για ένα γλάσο που δεν είναι τόσο γλυκό, αυτό είναι για σένα.

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΎ ΤΗς ΕΛΒΕΤΙΚΉς ΜΑΡΈΓΚΑς BUTTERCREAM ΚΑΙ BUTTERCREAM;
Στην απλούστερη μορφή της, buttercream είναι ένα μείγμα βουτύρου και ζάχαρης που έχει κτυπηθεί μαζί σε ένα χνουδωτό σαντιγί πάγωμα.

Αυτό είναι ό, τι οι άνθρωποι σκέφτονται γενικά όταν φαντάζονται παγωμένα κέικ ή γεμάτη αρτοσκευάσματα. Μπορεί επίσης να αναφέρεται ως αμερικανική βουτυρόκρεμα.

Ελβετική μαρέγκα buttercream είναι το είδος του παγώματος που είναι πιο συχνά βρίσκεται σε επαγγελματικές κουζίνες. Μερικές φορές απλά γνωστή ως ελβετική βουτυρόκρεμα, περιλαμβάνει ένα διπλό λέβητα, αυγά, και είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει από το αμερικανικό ομόλογό του. Αλλά και πάλι, κάτι που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι.

Είναι όλα σχετικά με τη θέρμανση ασπράδια αυγών και ζάχαρης σε ένα διπλό λέβητα για να κάνει μια ομαλή μαρέγκα και στη συνέχεια είναι χτυπημένο με βούτυρο.

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΎ ΙΤΑΛΙΚΉς ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΉς ΜΑΡΈΓΚΑς BUTTERCREAM;
Ιταλική βουτυρόκρεμα είναι ακόμα μια ποικιλία από αυτό το πάγωμα. Είναι πολύ σταθερό και η διαφορά έρχεται κάτω στη μέθοδο του παγώματος καθώς επίσης και της θερμοκρασίας του μίγματος ζάχαρης.

Για τους Ελβετούς τα ασπράδια αυγών και η ζάχαρη θερμαίνονται και χτυπιούνται σε περίπου 160 βαθμούς μαζί, κατόπιν κτυπιούνται στην τελειότητα σε ένα ηλεκτρικό μίξερ. Το βούτυρο προστίθεται στη συνέχεια στα παχύτερα ασπράδια αυγών.

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΕΛΒΕΤΗ ΜΑΡΜΕΛΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟCREAM;
Ενώ η ελβετική μαρέγκα buttercream θα σκληρύνει τελικά, μπορεί να αφεθεί σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 8 ώρες. Όταν απλώνεται σε ένα κέικ, θα χρειαστούν πάνω από δύο ημέρες για να χάσει την υφή του.

Ωστόσο, αν θέλετε το πάγωμα σας να σκληρύνει, αυτό είναι απολύτως εντάξει! Απλά τοποθετήστε το στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για μερικές ημέρες. Αυτό θα το κάνει λίγο πιο πυκνό από ό, τι θα ήταν αν το έφαγε κατ ‘ευθείαν από το μίξερ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *