Κοκτέιλ

ΧΡΏΜΑ ΑΛΛΑΓΉ SPIKED SELTZER ΓΟΡΓΌΝΑ ΚΟΚΤΈΙΛ

Μια συστροφή στο κλασικό Παλόμα. Χρησιμοποιώντας πεταλούδα λουλούδι μπιζέλι και spiked seltzer δημιουργήσαμε μια γοργόνα εμπνευσμένο κοκτέιλ. Το χρώμα αλλάζει με ισορροπία pH και δημιουργεί ένα μαγικό χρώμα και πρέπει να δοκιμάσετε κοκτέιλ!

Μπορείτε να πιστέψετε ότι το πανέμορφο χρώμα προέρχεται από ένα μόνο φυτό; Πεταλούδα λουλούδι μπιζέλι λειτουργεί μαγεία και αγαπάμε τη χρήση του στις συνταγές μας! Εκτός από αυτό το κοκτέιλ, έχουμε κάνει φυσικά μπλε παγάκια με αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε πεταλούδα λουλούδι μπιζέλι εδώ!

Θα καλέσουμε αυτό το κοκτέιλ Παλόμα δίπλα στη θάλασσα. Είναι ένα τέλειο κοκτέιλ για ένα καλοκαιρινό πάρτι ή ακόμα και ένα αποκριάτικο πάρτι!

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΆΡΦΩ;
Spiked Seltzer είναι seltzer νερό με αλκοόλ. Είναι μεγάλη για να πιείτε μόνοι τους, δεδομένου ότι έχουν πολύ λίγες θερμίδες. Εκτός από το ότι είναι χωρίς γλουτένη δεν έχουν καμία ζάχαρη που προστίθεται (ανάλογα με το εμπορικό σήμα) και μηδέν υδατάνθρακες. Είναι φτιαγμένο με καθαρό νερό με μια υπόδειξη ένα φυσικό φρούτα γεύσεις.

Επιπλέον, η αλκοόλη σε spiked seltzers προέρχονται από ζυμωμένα σάκχαρα. Δεν είναι βότκα ή μπύρα, οπότε είναι μοναδικό από μόνο του!

Ωστόσο, κάνουν επίσης ένα θαυμάσιο συστατικό για διασκεδαστικά κοκτέιλ! Προσθέτουν μερικές φυσαλίδες σε ένα κοκτέιλ και έναν υπαινιγμό της γεύσης! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε τη σόδα λεσχών σε ένα κοκτέιλ.

ΕΊΝΑΙ Η BON & VIV ΊΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SPIKED SELTZER;
Ναι! Bon & Viv είναι ένα εμπορικό σήμα του spiked seltzer. Χρησιμοποιήσαμε bon & Viv Spiked Seltzer σε αυτή τη συνταγή. Έχουν αρκετές νόστιμες γεύσεις, ωστόσο, χρησιμοποιήσαμε γκρέιπφρουτ για να επαινέσουμε το Paloma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *