Κοκτέιλ

CRANBERRY ΘΥΜΑΡΙΟ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΌ

Το Gin and Tonic είναι ένα από τα αγαπημένα μας κοκτέιλ και μας αρέσει να δημιουργούμε διαφορετικές εκδοχές ανάλογα με την εποχή. Αυτό το τζιν με θυμάρι και τόνικ είναι ιδανικό για τις διακοπές και τόσο εορταστικό!

Είναι η εποχή για εορταστικά κοκτέιλ! Ένα από τα ευκολότερα κοκτέιλ για να κάνει είναι ένα τζιν με τόνικ. Ένα κλασικό τζιν με τόνικ αποτελείται από 3 κύρια συστατικά: Τζιν, τονωτικό νερό και ασβέστη. Όλα τα συστατικά χύνεται σε ένα ποτήρι γεμάτο με πάγο. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Ωστόσο, μας αρέσει να δίνουμε στο κλασικό τζιν και τονωτικό μια εποχιακή γεύση. Υπάρχουν τόσοι πολλοί γευστικοί συνδυασμοί γεύσης που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας τα 3 κύρια συστατικά συν μερικά extras! Έχουμε κάνει ένα τζιν λεβάντα και τονωτικό, φρούτα-εγχύεται τζιν και τονωτικά, μωβ τζιν acai και τονωτικά και ένα κλασικό τζιν με τόνικ.

Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι για να μοιραστούμε μια συνταγή για ένα τζιν θυμάρι cranberry και τονωτικό! Είναι εορταστικό και ιδανικό για κάθε γιορτή διακοπών!

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑ CRANBERRY ΘΥΜΑΡΊΣΙΟ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΌ
Συστατικά
Οδηγίες
Κάντε μια παρτίδα σπιτικό cranberry απλό σιρόπι. Είναι εύκολο να το κάνεις! Προσθέστε δύο κλωνάρια θυμάρι σε αυτή τη συνταγή όταν το σιρόπι βράζει.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *