Κοκτέιλ

5 ΚΑΛΎΤΕΡΕς ΣΥΝΤΑΓΈς ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΌ ΠΟΤΈ

Είναι ένα από τα πιο κλασικά κοκτέιλ γύρω, αλλά είναι go-to τζιν και τόνικ σας το καλύτερο που μπορεί να είναι;

Σήμερα, κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε αυτό το παρακμιακά πικρό ποτό. Από πού ήρθε; Ποια είναι τα καλύτερα συστατικά για να χρησιμοποιήσετε? Και, το πιο σημαντικό, πώς μπορείς να κάνεις το καλύτερο ποτέ;

Διαβάστε παραπάνω για να βρείτε όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις πιεστικές ερωτήσεις και πολλά άλλα!

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝ ΤΌΝΙΚ;
Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα τζιν με τόνικ είναι ένα κοκτέιλ highball γίνεται με την ανάμειξη τονωτικό νερό και τζιν. Μπορείτε να αλλάξετε την αναλογία ανάλογα με το προσωπικό γούστο σας, τη δύναμη του τζιν και οποιαδήποτε άλλα μείγματα ποτών που χρησιμοποιείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μια αναλογία 1:1 ή 1:3 τζιν σε τονωτικό νερό.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΙΚΗ
Αποδεικνύεται, μερικά ποτά μπορεί να θεραπεύσει περισσότερο από μια ραγισμένη καρδιά! Το τζιν προέρχεται από την Ολλανδία του 17ου αιώνα, όπου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως φαρμακευτική αγωγή.

Τότε, το ποτό ήταν γνωστό ως Genever, η οποία είναι η ολλανδική λέξη για αρκεύθου. Το συστατικό αστέρι, αρκεύθου ήταν αποσταγμένο με γλυκάνισο αστέρι, σπόρους κόλιανδρο, και τα οινοπνευματώδη ποτά βύνης για να δημιουργήσετε ένα μπερδεμένο ποτό που είναι πολύ μακριά από τη σαφή έκδοση που απολαμβάνουμε σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του τριακονταετούς πολέμου, οι Βρετανοί ανακάλυψαν τον Genever ενώ πολεμούσαν σε ολλανδικό έδαφος. Το έφεραν πίσω στην πατρίδα τους, όπου έπιασε σαν φωτιά.

Από τις αρχές του 1700, τα νοικοκυριά σε όλη την Αγγλία έκαναν τις δικές τους πρώτες εκδόσεις του τζιν στην μπανιέρα τους, προσθέτοντας τερεβινθίνη για επιπλέον “γεύση”!

Περισσότερο από έναν αιώνα αργότερα, οι Βρετανοί πήραν τη διακυβέρνηση της Ινδίας, συρρέουν μαζικά στο θερμότερο κλίμα το 1857. Για να αποκρούσουν την απειλή της ελονοσίας στη χώρα, έκαναν ένα τονωτικό με τη διάλυση πικρή κινίνη στο νερό και τη γλύκανή της με ζάχαρη.

Φυσικά, έπρεπε να προσθέσουν το αγαπημένο βρετανικό πνεύμα τους, Genever (από αυτή τη στιγμή απλά «τζιν») στο μίγμα!

Το αποτέλεσμα; Ένα πολύ νόστιμο ποτό που κράτησε τα ickies στον κόλπο! Ενώ θα πρέπει να πίνετε περισσότερα από 65 λίτρα G&Ts την ημέρα για να πάρετε μια δόση κινίνης αρκετά ισχυρή για να διαλύσει την ελονοσία, εκτιμούμε ακόμα την προσπάθεια.

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑ ΤΖΙΝ ΜΕ ΤΌΝΙΚ
Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά αυτό το κοκτέιλ highball είναι ένα cinch να κάνει. Ψάχνετε για μια μεγάλη συνταγή; Εδώ είναι πέντε από τις αγαπημένες μας παραλλαγές G&T. Κάθε συνταγή έχει μια πρόσθετη πινελιά γοητείας, μια νόστιμη γεύση ή ένα εκπληκτικό χρώμα. Όλα έχουν να κάνουν με τη ζάχαρη και τη γοητεία!

ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΌΝΙΚ
Ας ξεκινήσουμε με ένα δοκιμασμένο και αληθινό αγαπημένο.

Ένα κλασικό τζιν με τόνικ είναι αναζωογονητικό και ελαφρύ. Ξεκινήστε με ένα ποτήρι highball, και ρίξτε σε δύο ουγγιές τζιν, τέσσερις ουγγιές τονωτικό νερό, και ο χυμός από μισό ασβέστη! Ανακατέψτε και γαρνίρετε όπως επιθυμείτε!

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε ένα κλασικό σε ένα παγωμένο τζιν και τονωτικό!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *