Κοκτέιλ

ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΉ ΣΥΝΤΑΓΉ ΛΕΜΟΝΆΔΑ ΜΕ ΘΥΜΆΡΙ ΤΕΚΊΛΑ

Το πιο εύκολο και πιο δροσιστικό Θυμάρι Τεκίλα Spiked Λεμονάδα Συνταγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατάστημα-αγόρασε ελαφριά λεμονάδα ή να φτιάξετε το δικό σας. Το κλειδί είναι η προσθήκη φρέσκο θυμάρι και μια καλής ποιότητας τεκίλα!

Θυμάρι Τεκίλα Λεμονάδα Συνταγή μας είναι τόσο απίστευτα εύκολο να κάνει και πολύ δροσιστικό. Είναι παρόμοιο με τη μαργαρίτα λεμονάδα μας, η οποία είναι τόσο καλή και απλή! Για αυτό το boozy κοκτέιλ λεμονάδα, εγχύσαμε φρέσκο θυμάρι σε αυτό και το θυμάρι προσθέτει μια αναζωογονητική πινελιά στη λεμονάδα.

Η Virgin Lemonade του Newman είναι η αγαπημένη μου λεμονάδα που αγοράστηκε από το κατάστημα και πωλείται στα περισσότερα παντοπωλεία.

Μου αρέσει γιατί δεν είναι πολύ γλυκό, προσιτό και μου θυμίζει ντεμοντέ λεμονάδα. Και αυτό δεν χρηματοδοτείται με κανένα τρόπο, μόνο η γνώμη μου.

Μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε φρέσκο-συμπιεσμένη λεμονάδα σε μερικά καταστήματα επίσης, έτσι έχετε πολλές επιλογές για ποιο τύπο λεμονάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτήν την συνταγή!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΡΙΞΕΤΕ ΘΥΜΑΡΙΑ ΤΕΚΊΛΑ ΜΕ ΑΚΊΔΑ ΛΕΜΟΝΆΔΑ – ΒΉΜΑ ΠΡΟς ΒΉΜΑ
Βάζουμε τη λεμονάδα, το θυμάρι, την τεκίλα και τα λεμόνια σε φέτες σε μια κανάτα και ανακατεύουμε.
Αφήστε το στο ψυγείο και αφήστε το θυμάρι να εμποτίσει.
Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, προσθέστε στον πάγο!
ΚΟΚΤΈΙΛ ΘΥΜΆΡΙ
Αυτή η πικάντικη συνταγή λεμονάδα ζωντανεύει πραγματικά με την προσθήκη του θυμαριού. Έτσι σίγουρα «θυμάρι» για κοκτέιλ!

Ξεκαρδιστική λογοπαίγνια κατά μέρος, θυμάρι είναι ένα λεπτό βότανο που είναι μια ιδανική προσθήκη σε πολλά κοκτέιλ. Ένα μεσογειακό ντόπιο και μέλος της οικογένειας Νομισματοκοπείο, έχει μια θαυμάσια αρωματική ποιότητα που κάνει τα κοκτέιλ Θυμαριού πραγματικά ξεχωριστά.

ΘΥΜΆΡΙ ΤΕΚΊΛΑ SPIKED ΛΕΜΟΝΆΔΑ – ΈΝΑ ΣΟΎΠΕΡ ΕΎΚΟΛΟ ΚΟΚΤΈΙΛ!
Αυτό είναι ένα κοκτέιλ δεν αποτυγχάνουν, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα απολαύσουν και μπορούν να γίνουν με κατάστημα-αγόρασε λεμονάδα ή σπιτικό, ανάλογα με το πόσο χρόνο θέλετε να βάλετε σε αυτό. Πλέον αυτή η συνταγή εξυπηρετεί μέχρι 6 άτομα, ιδανικό για συγκεντρώσεις! Αν είναι ένα μεγαλύτερο κόμμα πηγαίνει κάτω τότε μπορείτε να διπλασιάσετε, τριπλό, τετραπλασιαστεί στα συστατικά για μια μεγαλύτερη παρτίδα!

ΤΙ ΑΛΚΟΌΛ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΜΕ ΛΕΜΟΝΆΔΑ;
Λεμονάδα πηγαίνει με μερικά διαφορετικά πνεύματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεκίλα, όπως κάναμε σε αυτή τη συνταγή, και προσθέτει ένα smokey, oaky, γεύση αγαύης στο κοκτέιλ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βότκα, η οποία είναι αρκετά άγευστη όταν αναμιγνύεται με λεμονάδα, οπότε αν δεν σας αρέσει η γεύση του αλκοόλ, βότκα είναι το καλύτερο πνεύμα για να χρησιμοποιήσετε όταν spiking λεμονάδα.

Τζιν είναι επίσης ένα άλλο αλκοόλ που πηγαίνει καλά με τα λεμόνια. Gin προσθέτει μια βοτανική γεύση στο κοκτέιλ, το οποίο είναι πραγματικά ωραίο για την άνοιξη.

ΚΟΡΥΦΑΊΕς ΆΚΡΕς ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΟΝΆΔΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΆΡΙ ΤΕΚΊΛΑ
Επιλέξτε μια καλή τεκίλα!
Επιλέξτε μια καλής ποιότητας λεμονάδα, ή πηγαίνετε φρεσκοστυμμένο, αν έχετε το χρόνο.
Αφήστε το spiked λεμονάδα εμποτίσει για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Σερβίρουμε με πάγο, μια φέτα λεμόνι και ένα κλαδάκι θυμάρι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *