Κοκτέιλ

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ LIMONCELLO

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα παγωμένο ποτήρι Limoncello. Είναι ένα παραδοσιακό λικέρ της Νότιας Ιταλίας, αλλά μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι! Αυτή η σπιτική συνταγή είναι ελαφρώς ζαχαρωμένη και τέλεια εμποτισμένη με λεμόνια μετά από δύο εβδομάδες. Θα αγαπήσετε αυτήν την συνταγή!

Ποτέ δεν ήμουν οπαδός του καταστήματος-αγόρασε Limoncello, αλλά όταν ήμασταν στην Ιταλία δοκιμάσαμε το πιο δροσιστικό σπιτικό Limoncello που ήταν ομαλή και ελαφρώς ζαχαρωμένα. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το κατάστημα-αγόρασε πράγματα! Είναι φρέσκο και λείο σαν λεμονάδα με βότκα. Η βότκα είναι εμποτισμένη με φλούδες λεμονιού για δύο εβδομάδες, καθιστώντας κάθε γουλιά από αυτό το γευστικό λικέρ σαν μαγεία.

ΤΙ ΈΧΕΙς ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΥΛΆΡΙ ΛΕΜΟΝΙΟΎ;
Αν αγαπάτε μια καπνιστή γεύση αυτά τα μουλάρια λεμόνι είναι για σας! Αυτά τα καπνιστά μουλάρια λεμονιού γίνονται με χυμό λεμονιού, βότκα, σιρόπι τζίντζερ, μπύρα τζίντζερ, και mezcal. Είναι δροσιστικά με γλυκιά και καπνιστή γεύση.

ΠΏς ΦΤΙΆΧΝΕΙς ΤΟ ΛΙΜΟΝΤΣΈΛΟ;
Η διαδικασία είναι πραγματικά εύκολη! Είναι η αναμονή που μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα αξίζει τον κόπο! Είναι μια τέτοια καινοτομία όταν παίρνετε την πρώτη γουλιά του σπιτικού Limoncello σας! Θα χαρείς που τα κατάφερες.

Ξεφλουδίζουμε 6 βιολογικά λεμόνια Eureka ή Meyer με αποφλοιωτή λαχανικών. Μπορείς να αγοράσεις ένα εδώ.
Προσθέστε τις φλούδες σε ένα σωρό, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτά για να εμποτίσει τη βότκα.
Κόβουμε τα 6 λεμόνια στη μέση.
Πιέστε τα 12 μισά λεμόνι σε ένα γυάλινο βάζο χρησιμοποιώντας ένα squeezer εσπεριδοειδών.
Προσθέστε το χυμό λεμονιού, τη βότκα και τις φλούδες λεμονιού σε ένα ψηλό, μεγάλο γυάλινο βάζο με ένα εντοιχισμένο καπάκι, που μπορεί να κρατήσει ένα λίτρο υγρό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *