Κοκτέιλ

ΚΑΠΝΙΣΤΌ ΛΕΜΌΝΙ ΜΟΥΛΆΡΙ ΣΥΝΤΑΓΉ

Αυτά τα καπνιστά μουλάρια λεμονιού είναι μια συστροφή στο κλασικό μουλάρι της Μόσχας. Είναι φτιαγμένα με φρέσκο χυμό λεμονιού και λίγο mezcal για να του δώσει την καπνιστή γεύση.

ΤΙ ΈΧΕΙς ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΥΛΆΡΙ ΛΕΜΟΝΙΟΎ;
Αν αγαπάτε μια καπνιστή γεύση αυτά τα μουλάρια λεμόνι είναι για σας! Αυτά τα καπνιστά μουλάρια λεμονιού γίνονται με χυμό λεμονιού, βότκα, σιρόπι τζίντζερ, μπύρα τζίντζερ, και mezcal. Είναι δροσιστικά με γλυκιά και καπνιστή γεύση.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΖΚΆΛ;
Mezcal είναι ένα μεξικάνικο αποσταγμένο οινόπνευμα που γίνεται μορφή Αγαύη. Έχει μια πολύ καπνιστή γεύση σε αυτό και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πνεύματα σε Mexica. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για Mezcal εδώ.

ΣΙΡΌΠΙΑ ΤΖΊΝΤΖΕΡ
Υπάρχουν πολλά σιρόπια τζίντζερ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα μουλάρι λεμονιού. Μπορείς ακόμα και να φτιάξεις το δικό σου. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Αγοράστε ένα και κρατήστε το σε ετοιμότητα όταν κάνετε τη Μόσχα Μουλάρια.

ΜΠΎΡΕς ΤΖΊΝΤΖΕΡ
Μας αρέσει ένα πολύ τζίντζερ Μόσχα Mule, έτσι όχι μόνο χρησιμοποιούμε σιρόπι τζίντζερ για να γλυκάνει το κοκτέιλ, αλλά χρησιμοποιούμε επίσης μπύρα τζίντζερ για να το κορυφή μακριά για κάποια fizz. Η επιπλέον γεύση τζίντζερ προσθέτει πραγματικά στο κοκτέιλ.

Γαρνίρετε το καπνιστό μουλάρι λεμονιού με ένα κλασικό ραβδί καραμέλα συστροφή λεμονιού. Είναι νοσταλγικά και έχουν επίσης νόστιμη γεύση στο κοκτέιλ! Μπορείτε επίσης να γαρνίρετε το κοκτέιλ με ζαχαρωμένο τζίντζερ, λεμόνι σφήνα ή ένα ζαχαρωμένο λεμόνι.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕς ΣΥΝΤΑΓΈς ΜΟΥΛΆΡΙ ΜΌΣΧΑ ΘΑ ΑΓΑΠΉΣΕΤΕ!
Αν αγαπάτε αυτό το καπνιστό μουλάρι λεμόνι, δοκιμάστε μία από αυτές τις συνταγές παρακάτω. Το μουλάρι μελόψωμο είναι ένα από τα αγαπημένα μας!

Λεμόνι και φασκόμηλο μουλάρι

Μελόψωμο Μόσχα Μουλάρι

Μουλάρι Μόσχας βατόμουρου

Ανανάς και Τζίντζερ Μόσχα Μουλάρι

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *