εύκολη-καθημερινά

ΕΎΚΟΛΑ ΜΆΦΙΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚ

Τίποτα καλύτερο από ζεστό cornbread muffins συμπληρώνεται με βούτυρο! Αυτά τα σπιτικά, εύκολα muffins cornbread είναι απλά να γίνουν και να γίνουν με την ξινή κρέμα, το βούτυρο, και το πλήρες γάλα για να τους κάνουν επιπλέον υγρούς!

Αν κάνετε την αγαπημένη μας συνταγή τσίλι, μπάρμπεκιου, τηγανητό κοτόπουλο, λουκάνικο και πιπεριές συνταγή μας ή ακόμα και δείπνο ευχαριστιών, αυτά τα muffins cornbread είναι το τέλειο ζευγάρι! Είναι γρήγοροι να κάνουν και πάντα ένα χτύπημα! Τα παιδιά μου τα καταβροχθίζουν και τα λατρεύουν με σαντιγί, γιαμ!

Αυτό που μου αρέσει σε αυτά τα κεκάκια cornbread είναι ότι η υγρασία … η ξινή κρέμα βοηθά πραγματικά! Λατρεύω επίσης τις τραγανές άκρες που σχηματίζουν όταν ψήνονται από το βούτυρο. Είναι τόσο καλοί!

ΣΥΜΒΟΥΛΈς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΕΎΚΟΛΗ CORNBREAD MUFFINS
Ένα σημαντικό μέρος της λήψης αυτών είναι το καλαμποκάλευρο που χρησιμοποιείτε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό έδαφος, ολικής άλεσης κίτρινο καλαμποκάλευρο. Είναι σημαντικό για την υφή των muffins και δεν θα αποφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την τακτική καλαμποκάλευρο.
Κατά την παραγωγή muffins δεν αναμειγνύεται πάνω από το κτύπημα. Φυσικά, αναμίξτε μακριά όταν είναι ακριβώς τα υγρά συστατικά. Αλλά μόλις τα ξηρά συστατικά συνδυάζονται με το υγρό, χτυπάμε ελαφρά και απαλά διπλώστε τα ξηρά συστατικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *