εύκολη-καθημερινά

ΖΑΜΠΌΝ ΚΑΙ ΤΥΡΊ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΆ ΣΕ ΧΑΒΑΝΈΖΙΚΑ ΡΟΛΆ!

Δεν μπορώ να πω αρκετά απίστευτα πράγματα για αυτά τα αλμυρά και πέρα από νόστιμα ρυθμιστικά ζαμπόν και τυρί για χαβάης κυλίνδρους! Είναι απλό να κάνει και ιδανικό για τα μέρη!

Κάναμε το ζαμπόν και το τυρί ρυθμιστικά για να εξυπηρετήσει στο τροπικό κόμμα μας και είχαν φύγει στα πρώτα 30 λεπτά. Όχι επειδή δεν είχαμε αρκετά, ήταν ότι οι επισκέπτες μας συνέχιζαν να επιστρέφουν για όλο και περισσότερα! Είναι addicting έτσι προσέξτε!

Είναι φτιαγμένα με ζαμπόν σε λεπτές φέτες, ελβετικό τυρί, βούτυρο και ένα μείγμα μπαχαρικών. Είναι πραγματικά το καλύτερο και μπορεί να σερβιριστεί για τόσα πολλά μέρη από το super bowl, σε ένα κόμμα Όσκαρ, ένα καλοκαιρινό τροπικό πάρτι ή ακόμα και για ένα απλό δείπνο την εβδομάδα.

ΖΑΜΠΌΝ ΚΑΙ ΤΥΡΊ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΣΥΝΤΑΓΉ
Αυτή είναι μια κλασική συνταγή που έχουμε αλλάξει ελαφρώς για να κάνουμε τη δική μας! Κάνει 12 κυλίνδρους και μεμονωμένα ρυθμιστικά.

Συστατικά
Ζαμπόν κομμένο σε φέτες
Ελβετικό Τυρί
Βασιλιάδες Χαβάης Ρολά
Μουστάρδα Ντιζόν
Σάλτσα Worcestershire
Παπαρουνόσπορο
Αποξηραμένο κιμά κρεμμύδι
Οδηγίες
Λιώνουμε τη μουστάρδα βουτύρου, τους σπόρους παπαρούνας, τη σάλτσα Worcestershire και το αποξηραμένο κιμά κρεμμυδιού σε ένα μπολ. Αφήνουμε στην άκρη ενώ συναρμολογείτε τα ρυθμιστικά.

Χαβάης ρολά συνδέονται όταν αφαιρούνται από την τσάντα. Μπορείτε να τα αφήσετε συνδεδεμένα και στη συνέχεια απλά κόψτε οριζόντια μέσα από το κέντρο για να κάνετε μια κορυφή και ένα κάτω μέρος.

Αυτό βοηθά γιατί τότε μπορείτε να κάνετε μόνο ένα μεγάλο σάντουιτς και κόψτε τα σε αυτά αφού ψήνουν!

Μόλις έχετε το πάνω και το κάτω μέρος, τοποθετήστε το κάτω κυλίνδρους σε ένα 9 x 13 ταψί.

Προσθέτουμε το μισό ζαμπόν στο κάτω μέρος, στη συνέχεια το μισό τυρί, στη συνέχεια, ζαμπόν και τυρί και πάλι.

Τοποθετήστε τις χαβανέζικες κορυφές ρόλων πίσω επάνω και ρίξτε έπειτα το μίγμα βουτύρου όλοι πέρα από την κορυφή. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να πάρετε όλα τα συστατικά και τους σπόρους παπαρούνας έξω.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *