τρώει-και-ποτά

ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΈΝΑ ΣΠΙΤΙΚΆ MARSHMALLOWS

Αυξήθηκε-αρωματισμένα σπιτικά marshmallows μας είναι απολύτως ευχάριστο! Είναι αφράτα και τέλεια ζαχαρωμένα με έναν υπαινιγμό και το άρωμα αυξήθηκε. Κορυφή τους μακριά με βρώσιμα μπουμπούκια για την τέλεια απόλαυση! Μοιράζονται ένα βήμα προς βήμα οδηγό για την κατασκευή τους!

Σπιτικά marshmallows είναι ένα από τα καλύτερα κεράσματα! Είναι ιδανικά για να τρώνε μόνα τους, για s’mores ή για ζεστή σοκολάτα. Αυτά αυξήθηκε-αρωματισμένα σπιτικά marshmallows θα ήταν θαυμάσια για ένα νυφικό συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού ντους ή ένα ντους μωρών!

ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ ΡΟΔΑΙΟΎ ΝΕΡΟΎ
Για γεύση, αυτά τα αυξήθηκε marshmallows χρησιμοποιήσαμε αυτό το εκχύλισμα ροδόνερο. Είναι πολύ ισχυρό και έχει μια ισχυρή γεύση τριαντάφυλλο, έτσι ακριβώς μια κουταλιά της σούπας είναι περισσότερο από αρκετό.

ΑΠΟΞΗΡΑΜΈΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΚΑΙ ΠΈΤΑΛΑ
Το άλλο κρίσιμο συστατικό για να κάνει αυτά είναι βρώσιμα, αποξηραμένα μπουμπούκια. Αυτό είναι που τους κάνει όμορφους και με το πασπάλισμα τους πέρα από την κορυφή, λέει ποια γεύση τα marshmallows είναι. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές:

Αυξήθηκε δόση οργανικά rosebuds
TwoGet αποξηραμένα πέταλα λουλουδιών
Υπερφωταπέ ροδοπέταλα
ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΥΞΉΘΗΚΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΈΝΑ ΣΠΙΤΙΚΆ MARSHMALLOWS
Προμήθειες
Candy Θερμόμετρο – Αυτό είναι ένα MUST για την παραγωγή αυτής της συνταγής.
Μέτρια κατσαρόλα
Ηλεκτρικός αναμίκτης
6 x 6 Ταψί
Λαστιχένια σπάτουλα
Κάτοχοι ποτ
Κύπελλα Μέτρησης
Κοπής
Μεγάλο μαχαίρι
Συστατικά
Ζελατίνη
Σιρόπι καλαμποκιού
Ζάχαρη
Αλάτι
Ροδαλο νερό
Αποξηραμένα βρώσιμα μπουμπούκια
ΟΔΗΓΙΕΣ (ΒΗΜΑ ΠΡΟς ΒΗΜΑ)
Ετοιμάστε ένα ταψί 6 x 6 τρίβοντας λίγο φυτικό λάδι στο κάτω μέρος και τις πλευρές.

Κοσκινίστε μια καλή ποσότητα ζάχαρης άχνη σε όλο το κάτω μέρος και τις πλευρές μέχρι πλήρως επικαλυμμένα, τουλάχιστον 1/8th της ίντσας.

Μετρήστε τα συστατικά έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Χρησιμοποιήστε μια κλίμακα κουζινών για να πάρετε τις ακριβέστερες μετρήσεις. Αυτό είναι $ 10 και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Σε μια μέτρια κατσαρόλα που επισυνάπτεται με ένα θερμόμετρο καραμέλα, προσθέστε τη ζάχαρη νερού και το ελαφρύ σιρόπι καλαμποκιού.

Ανακατεύουμε καλά φέρνοντας το σε βρασμό.

Αυτό το επόμενο βήμα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτής της συνταγής marshmallow. Φέρτε το μίγμα ζάχαρης στους 240 έως 250 βαθμούς που είναι μεταξύ της μαλακής σφαίρας και της σφαίρας frim στο θερμόμετρο καραμελών.

Παρακολουθήστε πολύ προσεκτικά έτσι είναι ακριβώς 240-250 μοίρες. Μόλις φτάσει 240-250 σόμπα στροφή σε πολύ χαμηλό σιγοβράσει ενώ αναμιγνύετε τη ζελατίνη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *