τρώει-και-ποτά

ΤΡΊΑ ΕΠΙΔΌΡΠΙΑ ΦΡΆΟΥΛΑς ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙς!

Είμαστε ευτυχώς συνεργάζεται με Την Καλιφόρνια Φράουλες και μοιράζονται τρεις ακόμη νόστιμες συνταγές επιδόρπιο γίνεται με φρέσκα, ζουμερά φράουλες!

Μεγαλώνοντας στην Καλιφόρνια, υπήρχε πάντα μια αφθονία από τις καλύτερες, juiciest φράουλες! Είναι hands-down απόλυτο αγαπημένο μούρο μου, γεμάτη από γλυκιά, ζουμερή γεύση και τόσο ευέλικτο.

Πηγαίνουν με λίγο πολύ τα πάντα, από επιδόρπια σε αλμυρά πιάτα και smoothies. Τρώμε φράουλες σχεδόν κάθε μέρα.

Γνωρίζατε ότι μία μερίδα από 8 μεγάλες φράουλες έχει μια ολόκληρη ημέρα της βιταμίνης C; Δεν είναι καταπληκτικό; Οι φράουλες είναι επίσης συσκευασμένα με ευεργετικά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του καλίου, φυλλικό οξύ και φυτικές ίνες.

Δημιουργήσαμε τρεις νόστιμες συνταγές που είναι εξαιρετικά απλές και ιδανικές για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι μεγάλες συνταγές που θα ήταν διασκέδαση εκτός από μια συγκέντρωση, πάρτι γενεθλίων ή απλά να κάνει με την οικογένειά σας. Μπορείτε να βρείτε όλες τις συνταγές στην ιστοσελίδα της Καλιφόρνια Φράουλα.

Μπορείτε επίσης να εισάγετε το #snackwith❤️challenge και ετικέτα δημιουργίες φράουλα σας στο Instagram για μια ευκαιρία να κερδίσετε μηνιαία βραβεία και ΜΕΤΡΗΤΑ!

Τα τρία κορυφαία σνακ κάθε μήνα (15 συνολικά), θα ψηφιστούν από τους θεατές, για το Strawberry Snack of the Summer, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα έχουν δικαίωμα να κερδίσουν τα μεγάλα βραβεία:

• 1η θέση: $ 1.500 Visa Δωροκάρτα

• 2η θέση: $ 1.000 Visa Δωροκάρτα

• 3η θέση: $ 750 Visa Gift Card • Καλιφόρνια Φράουλες πρέπει να είναι το κύριο συστατικό στη συνταγή σας

Δείτε παρακάτω για τους κανόνες!

ΜΊΝΙ ΜΙΚΡΟΠΡΌΣΟΥΛΕς ΦΡΆΟΥΛΑς ΣΟΚΟΛΆΤΑς
ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΔΏ!
Αυτό το μίνι σοκολάτα φράουλα μικροπράγμα είναι ένα από τα πιο νόστιμα επιδόρπια! Είναι κέικ σοκολάτας, κομμένο σε κύβους, στη συνέχεια συμπληρώνεται με σαντιγί και φρεσκοκομμένες φράουλες. Είναι εύκολο να συγκεντρώσει και το πιο όμορφο επιδόρπιο για μια συγκέντρωση!

ΛΕΜΟΝΆΔΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΗς ΦΡΆΟΥΛΑς
ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΔΏ!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα παγωμένο ποτό σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα! Κατεψυγμένα λεμονάδα φράουλα μας είναι ένα από τα καλύτερα κατεψυγμένα ποτά και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Είναι φτιαγμένο με μόνο 3 συστατικά και δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Έτσι βγείτε από το μπλέντερ και σερβίρετε την πιο νόστιμη παγωμένη λεμονάδα ποτέ!

ΜΟΝΌΚΕΡΟΙ ΦΡΆΟΥΛΑς
ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΕΔΏ!
Ντύσαμε τις αγαπημένες μας φράουλες σε μονόκερους! Αυτοί οι μονόκεροι φράουλα ήταν τόσο διασκεδαστικό να κάνει! Είναι υπέροχοι για ένα πάρτι γενεθλίων ή για κάθε γιορτή με θέμα τον μονόκερο. Τα παιδιά αγαπούν να συμμετάσχουν στην κατασκευή αυτών. Θα χρειαστείτε ψεκάζει, χρυσό σκόνη και καραμέλα λιώνει για να τους κάνει, αλλά είναι τόσο αξίζει τον κόπο και ιδιότροπα νόστιμο!

Ανυπομονούμε να δούμε τις συνταγές σας! Παρακαλώ ετικέτα @castrawberries και #snackwith❤️challenge να κερδίσουν κάποια μετρητά!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΑΝΙΝΗ ΦΡΑΟΥΛΑ #SNACKWITH❤️CHALLENGE
Σνακ του Μήνα καταχωρήσεις πρέπει να παραληφθούν μέχρι την τελευταία ημέρα του μήνα στις 11:50 μ.μ. EST.

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να παραληφθούν μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου έως τις 11:59 μ.μ. EST

Ένα σνακ ανά είσοδο, ωστόσο, ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει και να μοιραστεί πολλά σνακ για να εισέλθουν πολλές φορές.

Συνταγές πρέπει να είναι το πρωτότυπο έργο του νεοεισερχόμενου και δεν έχει δημοσιευθεί προηγουμένως. Άλλες συνταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έμπνευση, αλλά πρέπει να κάνετε τις δικές σας μοναδικές αλλαγές για να εξεταστεί η συνταγή.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *